top

Pánské kšiltovky

Pánské baseballové čepice jsou nezbytným doplňkem každého letního oblečení. Jsou ideální pro letní výlety do skal, trekking, kempování i každodenní použití.
Nenašli jsme žádné výrobky odpovídající Vašemu dotazu.
Vymazat

Pánské kšiltovky

Kšiltovky s oblibou nosí všichni milovníci nejen horských aktivit. Jsou zkrátka velmi funkčním doplňkem letního oblečení, který zajistí maximální pohodlí ve slunečných dnech, kdy se z nebe valí vedro. Pánské kšiltovky velmi účinně chrání oči před ostrými slunečními paprsky, což je nezbytné zejména ve dnech bez mráčku. Také dobře kryjí hlavu, takže vás nebude tolik obtěžovat horko. Díky různým střihům a typům si každý může vybrat model, který mu dokonale padne na hlavu a bude vypadat skvěle.

Pánské kšiltovky pro maximální funkčnost

Ačkoli jsou si kšiltovky na první pohled nápadně podobné, mohou se od sebe velmi lišit. Prvním prvkem je jistě kšilt. Klasické modely s mírným zakřivením jsou stále velmi oblíbené. Stále oblíbenější jsou také čepice s rovným kšiltem. Jsou ideální volbou pro každodenní použití i pro dny odpočinku během lezeckých výprav. Turistické čepice jsou často vybaveny skládacím kšiltem, díky němuž lze čepici sbalit do malé velikosti a umístit například do kapsy. Samostatnou kategorií jsou ultralehké běžecké čepice, jejichž kšilt je často vyroben z pružné pěny. Pánské kšiltovky mohou být také vyrobeny z různých materiálů. Klasické verze jsou vyrobeny téměř výhradně z bavlny. Všichni uživatelé, kteří hledají lehkost, ocení kšiltovky trucker, které jsou v zadní části vyrobeny z prodyšné síťoviny.

Kšiltovky - pánské modely na 8a.cz

Pro zajištění dokonalého padnutí jsou čepice vybaveny různými systémy nastavení. Nejoblíbenější jsou patentky, které umožňují rychlé nastavení obvodu. O něco méně časté jsou spony s páskem. Oblibu si získávají také pánské kšiltovky bez regulace. Jsou vyrobeny z velmi pružných materiálů a optimálně padnou na většinu hlav. V obchodě 8a.cz nabízíme mimořádně široký sortiment kšiltovek pro všechny uživatele. Pánské kšiltovky jsou ideální na turistické stezky, během odpočinku i na cesty. Kšiltovka s ikonickým logem značek The North Face, Black Diamond, La Sportiva nebo Patagonia je nezbytným doplňkem šatníku každého horolezce a milovníka horských výzev.