top

Batohy Berghaus

Batohy Berghaus ® jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí a ergonomii. Vybírejte z modelů s objemem od 10 do 110 litrů! Odolné tkaniny, pohodlné nosné systémy, patenty usnadňující používání.
Filtry (1)
Filtry
  1. 1001 - 1300 g
Nenašli jsme žádné výrobky odpovídající Vašemu dotazu.
Vymazat

Britská značka se již několik desetiletí specializuje na výrobu špičkového horského vybavení i oblečení. Jejich výrobky opakovaně určují trendy a směry vývoje v outdoorovém průmyslu. Ve svých výrobcích používají vysoce kvalitní materiály odolné proti mechanickému poškození. A také mnoho vlastních patentů, díky nimž je používání jejich výrobků pohodlné a příjemné. Batohy Berghaus jsou proslulé svým pohodlným používáním, i když jste na několikadenním nebo několikatýdenním treku a máte sbaleno vše až po okraj. Přesvědčte se sami, pokud sáhnete po některém z široké nabídky modelů. V nabídce britského výrobce najdete modely určené pro turistiku, horolezectví, dálkovou chůzi a trekking, ale také menší a lehčí modely pro rychlou turistiku nebo každodenní aktivity. Určitě si zde najdete něco pro sebe.

Batohy Berghaus - kus historie

Málo lidí to ví, ale právě batoh s vnitřním rámem vyrobený v roce 1972 je modelem, který způsobí revoluci v outdoorovém průmyslu. Batoh Berghaus je prvním modelem vyrobeným teprve šestým rokem existence značky, který je jedinečný a inovativní v celosvětovém měřítku. Jedná se o první model s rámem vedeným dovnitř. V dobách, kdy byly turistické batohy založeny na konstrukci masivního vnějšího rámu. Takové, které si pravděpodobně pamatujeme z vlastní historie nebo z fotografií našich rodičů či prarodičů. Batohy Berghaus jsou však jen jednou z mnoha položek v životopise této britské outdoorové značky. Tento výrobce ani na okamžik neusnul na vavřínech. Batohy Berghaus, stejně jako ostatní vybavení nebo horské oblečení, se vyznačují značným komfortem, skvělou kvalitou a - jak se sluší na chlad a důstojnost této ostrovní země - klasickým a jednoduchým tvarem.

Batohy Berghaus - optimální podpora na stezkách

Pokud hledáte pohodlný batoh do hor, ať už se jedná o 30litrový model na krátké jednodenní výlety. Nebo třeba 60litrový model pro expedice do nejodlehlejších horských oblastí světa - Berghaus vám nabídne optimální řešení. Jejich produktová řada zahrnuje pánské i dámské batohy. Dámské batohy Berghaus se vyznačují optimálním přizpůsobením ženským tvarům a velikostem. Vhodně tvarované ramenní popruhy zajišťují výborné rozložení hmotnosti batohu. Pohodlný, polstrovaný nosný popruh pevně a bezbolestně spočívá na bocích. Aniž by docházelo k odírání nebo zbytečnému tlaku. Rám dámských modelů je také přizpůsoben obvykle menším ženám ve srovnání s muži. Dámy zde bezpochyby najdou modely téměř na míru, ve kterých bude přeprava zavazadel pohodlná a komfortní.

Trekové a turistické batohy Berghaus si zamilujete především díky technickým řešením. Komín integrovaný do hlavní komory výrazně zvyšuje nosnost batohu. Plně nastavitelná klapka zase účinně chrání a umožňuje stlačit zatížení hlavního prostoru a komínu. U mnoha modelů je možné sejmout klopu a snížit tak hmotnost batohu. V klopě se však nachází mnoho funkčních kapes - vnějších i vnitřních, do kterých si můžete zabalit potřebné vybavení, jako je čelovka, rukavice, mapa, kapesní nůž nebo brýle. Boční kompresní popruhy umožňují zmenšit objem batohu, pokud není používán s plným nákladem. Batohy Berghaus se vyznačují také pohodlným, širokým a nastavitelným bederním pásem. Výrazně snižuje zatížení zad a ramen a přenáší váhu batohu především na boky.

Batohy Berghaus pro všechny druhy aktivit!

V sortimentu této britské outdoorové značky najdete také modely pro každodenní nošení a vysoce funkční horolezecké batohy. Jsou vyrobeny z lehkého a odolného nylonu ripstop. Horolezecké batohy Berghaus jsou vybaveny mnoha popruhy, které umožňují přepravu skob a cepínů, ale i horolezeckého lana nebo horolezecké přilby připevněné k batohu. Lezecké modely mají dokonale vyváženou konstrukci, která při lezení perfektně sedí na zádech. To vše proto, aby vás batoh nestáhl do propasti, pokud ztratíte rovnováhu. Batohy této britské značky oceníte při horských výpravách. Trekingové modely jsou vybaveny nastavitelným nosným systémem, který umožňuje dokonalé přizpůsobení batohu vašim zádům. Mnoho modelů se prodává také s pláštěnkou. Pokud se tedy chystáte na trek a hledáte ideální batoh do hor, vyplatí se podívat se na širokou nabídku batohů Berghaus.

Viz také ženské a mužské batohy od jiných výrobců >>