top

Lyofilizované jídlo Travellunch

Lyofilizovaná strava Travellunch již mnoho let uspokojuje nutriční potřeby cestovatelů, turistů, sportovců a námořníků, kteří se dostanou až na konec světa. Velký výběr jídel umožňuje sestavit bohaté menu.

Travellunch lyofilizované potraviny pro pěší túry a mnohatýdenní expedice

Mrazem sušené potraviny jsou mezi aktivními lidmi stále oblíbenější. Donedávna ji znali jen námořníci, cestovatelé a horolezci, kteří se vydávali do nejvzdálenějších koutů světa, dnes je k dostání ve většině turistických obchodů. Rychlý nárůst popularity je způsoben především jeho vlastnostmi, které jsou ideální pro všechny druhy výletů. V první řadě jsou lyofilizované potraviny Travellunch velmi lehké, což usnadňuje přenášení i většího množství potravin v batohu. Navíc má jídlo velmi malý objem, takže zabírá méně místa. Díky oddělenému balení jednotlivých jídel je příprava jídla v danou chvíli snadná. Vyberete si konkrétní pokrm a připravíte pouze tolik porcí, kolik potřebujete. Kromě toho jsou lyofilizované potraviny velmi trvanlivé, bez nutnosti použití dalších konzervačních látek. Díky tomu můžete takové pokrmy skladovat po dlouhou dobu a užívat si jejich čerstvost po přípravě i během několikatýdenních expedic nebo plaveb.

Jak se vyrábějí lyofilizované pokrmy

Mrazem sušená jídla Travelunch jsou vyrobena z vysoce kvalitních potravin. Jednotlivé pokrmy procházejí procesem lyofilizace, který spočívá v odstranění vody z potravin při velmi nízké teplotě. Díky tomu si potraviny dokonale zachovávají svou chuť a strukturu. Po přípravě se lyofilizované potraviny podobají běžným potravinám, a proto mají vynikající chuť a výživovou hodnotu. Odstraněním vody z potravin se výrazně zmenší jejich objem a hmotnost. Tento proces také zachovává čerstvost potravin po delší dobu. Chcete-li jídlo připravit ke konzumaci, jednoduše přidejte zpět vodu. Podrobné pokyny k přesnému množství a teplotě vody jsou uvedeny na každém balení. Příprava kompletního jídla tak zabere doslova pár minut.

Mrazem sušené potraviny Travellunch nabízejí velký výběr příchutí

Mrazem sušená jídla Travelunch nabízejí širokou škálu příchutí a typů jídel. Snídaně, oběd, dezert a večeře - příprava pestrého jídla na celý den už nebude problém. Skvělé snídaně zahrnují chutná míchaná vajíčka nebo ovocné müsli, které vám dodají dostatek energie do nového dne. Obědy zahrnují klasické těstoviny s omáčkami, rizoto a brambory. Lyofilizovaná jídla Travellunch jsou k dispozici ve variantách pro jednu a dvě osoby, což výrazně usnadňuje přípravu jídla na cestách ve dvou. Pro milovníky polévek připravila německá značka také celou řadu návrhů, jako je bramborový krém, indonéská nebo gulášová polévka. Rozsáhlá je také nabídka dezertů, včetně malinových pochoutek, jablečného pudinku nebo lahodného jahodového krému. Vyzkoušejte chutná lyofilizovaná jídla Travellunch pro turisty a sportovce ještě dnes.