top

Batohy proti krádeži

Batohy proti krádeži znamenají větší bezpečnost našich věcí. Speciálně vyvinuté modely znamenají pohodlí a klid jak na druhém konci světa, tak při každodenním dojíždění.
Filtry (1)
Filtry
  1. 1001 - 1300 g
Zobrazení Mřížka Seznam

1 výrobky

  1. -10%
    Batoh proti krádeži Thule Tact Backpack 21 L - black
    Batoh proti krádeži Thule Tact Backpack 21 L - black
    včetně DPH 3929 Kč
    Nejnižší cena po dobu 30 dnů před slevou 4399 Kč (-10%)
    Doporučená cena výrobce 4399 Kč (-10%)

    wish list

na stránce
Zobrazení Mřížka Seznam

1 výrobky

Vymazat

Efektivní ochrana proti krádeži - batohy, malé tašky a tašky

Chcete-li se účinně chránit před zloději, je třeba se vybavit speciálně připraveným vybavením. Pokud se pohybujete s cenným fotografickým vybavením, tabletem nebo jen hledáte bezpečné místo pro svůj pas, klíče od hotelového pokoje nebo hotovost, pak bude batoh proti krádeži tou nejvhodnější volbou.
Speciálně připravené modely jsou vybaveny řadou bezpečnostních prvků, které zlodějům účinně ztěžují přístup k vašim věcem. Mezi nabídkou mnoha výrobců rozhodně vynikají batohy proti krádeži Pacsafe s mnoha systémy chránícími jejich obsah. Speciálně upravené materiály skrývají ve svém nitru kovové síťky, které účinně chrání před snadným proříznutím stěny batohu nožem. Díky tomu je přístup do interiéru výrazně ztížen i v tlačenici. Odolné zipy jsou navíc vybaveny uzamykacími mechanismy, které zabraňují rychlému otevření nepovolanými osobami. Mimořádně funkční jsou také ramenní popruhy, které lze často použít k upevnění batohu k pevným krajinným prvkům. To je užitečné zejména při odpočinku na lavičce v parku nebo v autobuse. To znemožní rychle vzít celý batoh a utéct s ním. Velmi odolné popruhy zajistí, že celá věc zůstane na svém místě a překvapený zloděj odejde bez lupu.

Známé a doporučené batohy proti krádeži v obchodě 8a.cz

Často se stává, že logo známé značky proti krádeži dokáže zloděje odradit od pokusu o krádež. Kromě solidního zpracování je to další výhoda nejznámějších batohů proti krádeži. Mezi společnosti, které stojí v čele řešení proti krádeži, patří bezpochyby značka Pacsafe, která nabízí širokou škálu batohů a tašek proti krádeži.

Pokud sháníte něco do letadla, vyplatí se také podívat na naši nabídku cestovních batohů!