top

adidas

adidas je kultovní značka, která nabízí oblečení, obuv a sportovní vybavení pro mnoho aktivit. Mezi nejoblíbenější produkty patří sportovní boty, bundy, mikiny a trička. Samostatnou kolekci adidas tvoří modely pro horské aktivity. V našem obchodě najdete nejlepší řešení ze světa outdooru a sportu!


adidas

Zobrazení Mřížka Seznam

55 výrobky

  1. -28%
    Péřová bunda adidas Helionic Hooded Jacket - black
    Péřová bunda adidas Helionic Hooded Jacket - black
    včetně DPH 3579 Kč
    Nejnižší cena po dobu 30 dnů před slevou 3349 Kč (+7%)
    Doporučená cena výrobce 4999 Kč (-28%)

    wish list

Stránka
na stránce
Zobrazení Mřížka Seznam

55 výrobky

Vymazat

adidas - kultovní sportovní značka

Pravděpodobně neexistuje lepší kandidát na titul nejznámější sportovní značky na světě než adidas. Tři pruhy společnosti jsou známkou nejvyšší kvality mezi profesionálními sportovci, amatéry i aktivními lidmi, kteří se prostě starají o svou kondici. V současné době značka nabízí také kompletní průřez obuví a oblečením pro outdoorové aktivity, shromážděný v kolekci adidas TERREX. V našem obchodě samozřejmě nemohla chybět. Nejoblíbenější boty adidas jsou určeny pro mnoho sportovních disciplín. Patří mezi ně modely pro týmové sporty, jako je fotbal, modely pro běh a horské boty pro zdolání dalšího vrcholu. Silně rozvinutá je také oděvní část kolekce. Moderní pánské a dámské bundy, sportovní mikiny nebo trička adidas nabízejí optimální užitné vlastnosti při intenzivní námaze. Charakteristické 3 pruhy jsou zárukou nejvyšší kvality zpracování. Vysoce rozvinutá je také kolekce lifestyle. Obuv a oblečení adidas jsou navrženy pro každodenní nošení a zajišťují maximální pohodlí po celý den.

Historie značky

Vše začalo v malém bavorském městečku. Právě zde, v prádelně své matky, připravil Adi Dassler první prototypy sportovních bot. V roce 1924 firmu oficiálně zaregistroval. Tak začal svou misi poskytovat sportovcům to nejlepší dostupné vybavení. Již o čtyři roky později začali sportovci v této obuvi získávat první zlaté medaile. V roce 1949 se Adi Dassler vrátil k podnikání a opět otevřel továrnu na obuv. Tehdy se také objevil název adidas. V témže roce byly vyrobeny první boty se slavnými třemi pruhy, které se brzy staly ochrannou známkou značky. Zpočátku se boty vyráběly hlavně s ohledem na fotbalisty a moderní vývoj rozhodně odlišil následující modely od konkurence. V roce 1967 představila společnost adidas první teplákovou soupravu se třemi pruhy. Značku odlišovalo to, že se Adi Dassler osobně setkával s nejlepšími světovými sportovci a pečlivě naslouchal jejich potřebám. To se mělo stát základem společnosti na další desetiletí. V roce 1970 připravil výrobce svůj první míč pro FIFA World Cup. Tím začala další kapitola společnosti v oblasti konstrukce špičkového sportovního vybavení. O dva roky později se objevilo slavné logo značky adidas v podobě tří listů. Dnes ji najdete na výrobcích z řady lifestyle. V 70. letech došlo k rychlému rozvoji společnosti, která se v této době stala skutečnou multi-sportovní značkou. V botách adidas můžete hrát fotbal, zdolávat nejvyšší vrcholy světa nebo dělat gymnastiku.

Přestože zakladatel značky zemřel v roce 1978, jeho poslání, poskytovat sportovcům to nejlepší možné vybavení, přetrvalo a v následujících letech se aktivně rozvíjelo. První boty s integrovaným počítačem předběhly svou dobu a byly vyvinuty v roce 1984. Značka vstoupila také do segmentu životního stylu a spolupracovala s týmem Run-D.M.C. Na počátku 90. let došlo ve společnosti adidas k velkým změnám. Výrobce vstupuje na burzu, mění se majitelé a rekordní ztráty v roce 1992 přivedou značku téměř k bankrotu. Naštěstí nový šéf Robert Louis-Dreyfus vyvede společnost z problémů a pro značku začíná zcela nová éra. Je to doba dalších technologických inovací, rozšiřování sortimentu a opětovného získávání popularity. Výrobce je nyní známý nejen svými sportovními produkty, ale také outdoorovými výrobky (kolekce adidas TERREX), lifestylovou kategorií a díky akvizici značky Five Ten i lezeckou obuví. Ve skutečnosti se společnost stala ikonou sportovního životního stylu. Oblečení a obuv s charakteristickými třemi pruhy najdete nejen na sportovních závodech, ale také na horách nebo ve městě.

Jedinečné produkty adidas si můžete zakoupit online na 8a.cz

Nabízíme široký výběr produktů tohoto výjimečného výrobce. Zaměřujeme se především na outdoorovou část sortimentu - adidas TERREX. Jedná se o špičkové oblečení a obuv pro náročné milovníky horských aktivit. Pánské a dámské boty adidas do hor jsou uzpůsobeny pro skalnatý terén a dobře fungují na stezkách. Nabízejí jedinečnou kombinaci sportovního stylu a vlastností horské obuvi, jako je odolnost, přilnavost a stabilita. Náš obchod nabízí také široký výběr oblečení adidas. Bundy, mikiny, trička nebo kalhoty jsou ideální pro měnící se počasí. Pohodlné a vysoce prodyšné letní i zimní oblečení vám umožní zdolávat horské stezky jak v parném slunci, tak ve vánici. Stojí za to vědět, že adidas TERREX je také řada skialpového oblečení. Jsou ideální volbou pro ty, kteří zdolávají horské vrcholy na lyžích.